AppLock ile Bilgileriniz Güvende!

| 8 Mart 2014 Cumartesi Unknown 0 yorum
AppLock ile Bilgileriniz GüvendeTelefonlarımız akıllı oldukça artık çoğu kişisel bilgilerimizi, fotoğraflarımızı, konuşmalarımızı da taşıyan bir nevi kasamız haline geldi. Peki kasamızın içindekileri başkalarının görmesini istemiyorsak ne yapmalıyız? Bu konuda Androidin en iyisi olan Applock yardımımıza koşuyor.

 Telefonun Kendi Kilit Sistemi Varken Ne Gereği Var?

Bütün telefonlarda telefon kilidi zaten mevcut. AppLock’u ayıran kısım ise sizin istediğiniz uygulamalaraya da galerilere şifre koyması. Arkadaşlarınızın telefonunuzu kurcalaması pek hoşunuza gitmeyebilir. Fotoğraflarınızın görülmesini ya da oyunlarınızın kaydedilmeden oynanmasını istemeyebilirsiniz. İşteAppLock bu sorununuzu çözüyor.

 AppLock Ücretli Mi?

AppLock ücretsiz bir program sayılır temel özeliği olan şifre koymayı ücretsizken de yapıyor. Ücretli olarak edinirsek, kilit zamanlarını istediğimiz gibi ayarlayabiliyoruz, applock simgesini gizleyebiliyoruz ve bir kaç ekstra özellik daha ediniyoruz. Zaten fazla bir ücreti yok yıllık 2.99dolar.

 AppLock Nasıl Kullanılır?

AppLock’un kullanımı çok basit google playden indirdiğimiz uygulamayı açıp kendimize bir şifrebelirliyoruz. Sonra ana ekranda şifre koymak istediğimiz uygulamaların sağındaki kilit simgesine dokunup kilitliyoruz. Artık o uygulamalara girerken AppLock’a koyduğumuz şifreyi bizden istiyor. Böylelikle başkalarının görmesini istemediğimiz bilgilerimiz bize özel kalıyor.
 AppLock Uygulamasını İndir


0 yorum: