iOS için yeni bir sosyal ağ uygulaması: Pickr!

| | | 8 Mart 2014 Cumartesi Unknown 0 yorum

Pickr, muzik, moda, spor, seyahat, teknoloji veya ilgi duydugunuz herhangi bir alanda hizlica fotografli mini anketler paylasarak cevrenizdekilerin tercihlerini ve fikirlerini aninda toplamaniza araci olan bir uygulama.








Pickr aklınıza gelen her konuda fotoğraflarla seçenekli sorular oluşturarak arkadaşlarınızın fikirlerini anında alabileceğiniz sosyal bir uygulamadır.
Pickr ile;
* Çoktan seçmeli görsel anketler/sorular yaratabilir
* Anketlerinizi Facebook ve Twitter gibi diğer sosyal ağlarda paylaşabilir
* Anketlerinize gelen yorum ve oyları anında görebilir
* Popüler anketleri keşfedebilir
* Arkadaşlarınızı ve diğer popüler kullanıcıları takip ederek onların anketlerine cevap verebilirsiniz.
1393012564_screen1.png
Pickr’ı birçok farklı amaç için kullanabilirsiniz:
Hangi elbiseyi giyeceğinize karar vermekte zorlanıyor musunuz? Arkadaşlarınıza sorun!
Akşam erkek arkadaşınızla özel bir yemeğe gideceksiniz ve iki güzel elbiseniz arasında kararsız kaldınız. Elbiseleriniz üzerindeyken kendi fotoğrafınızı çekin ve zevkine güvendiğiniz en yakın arkadaşlarınıza sorun.
* Hangi elbise bana daha çok yakışıyor, kırmızı mı siyah mı? #moda
Hafta sonu hangi filme gideceğinize karar veremiyor musunuz? Pickr kullanıcıları size yardımcı olsun!
Hafta sonu sinemaya gitmek istiyorsunuz ama filme karar veremediniz. Pickr’da ilgili anketleri araştırın ve diğerlerinin sinemalardaki filmler hakkında seçimlerini ve yorumlarını inceleyin. Emin olamadıysanız, kendi anketinizi yaratın ve diğerlerinin fikirlerini alın.
1393012610_screen2.png
Hediye seçmekte zorlanıyor musunuz? Arkadaşlarınızdan yardım alın!
Kız arkadaşınıza sevgililer günü için özel bir hediye almak istiyorsunuz ve her zamanki gibi karar vermekte zorlanıyorsunuz. Arkadaşlarınızın fikirlerini alın ve en iyisini seçin.
* Kolyeyi mi yoksa bilekliği mi almalıyım? #hediye
Sıkı bir moda takipçisi olarak arkadaşlarınıza seçimlerinde yardımcı olun!
Arkadaşlarınız arasında modayı takip eden zevkine güvenilen birisiniz. Diğer Pickr kullanıcılarına yorumlarınız ve oylarınızla seçimlerinde yardımcı olun, hem kendinizi iyi hissedin hem de ününüze ün katın.
Balayında nereye gideceğinize karar vermek çok mu zor? Yeni evlenmiş arkadaşlarınıza sorun!
Balayınızın en unutulmaz seyahatiniz olmasını istiyorsunuz. Fakat Bora ve Phuket Adası arasında kaldınız. Arkadaşlarınızdan yardım alın.
1393012652_screen3.png
Yeni bir bilgisayar mı alacaksınız? Önce Pickr’daki teknoloji dahilerine bir sorun.
Teknoloji ve bilgisayarlar hakkında çok bilginiz yok ve size en uygun olan bilgisayarı almak istiyorsunuz. Teknolojiyi yakından takip eden arkadaşlarınıza sorun ve onların yorumlarından faydalanın.
Arkadaşlarınızın maç başlamadan bu geceki derbi maç hakkındaki tahminlerini alın!
Bugün derbi günü; Galatasaray-Fenerbahçe Türk Telekom Arena’da buluşacak. Arkadaşlarınız arasında küçük bir maç tahmini yarışması düzenleyin ve kazananı kimin bileceğini görün.
1393012697_screen4.png
Pickr ile takipçilerinizin düşüncelerini ve seçimlerini öğrenin!
Popüler bir blog yazarısınız ve her hangi bir konu hakkında takipçilerinizin seçimlerini ve yorumlarını görmek istiyorsunuz. Pickr ile görsel bir anket oluşturun ve bloğunuzda paylaşın.
* Giyim ve aksesuar ile ilgili bloğunuz var, en kalıcı rujun hangisi olduğunu sorun
* Kitaplar hakkında paylaşımları da bulunan bir kitap kulübüne üyesiniz, arkadaşlarınızdan tatilde okumak üzere hafif bir polisiye roman önerisi alın.
* Yemek tarifleri ile ilgili bir blog yazıyorsunuz, geçen ayki paylaştığınız tatlı tariflerinden hangisinin en çok beğenildiğini sorun
Şu anda web ve iOS uygulamaları yayında. iOS uygulaması App Store Türkiye'de 15 gün kadar sosyal ağ kategorisinde yeni uygulamalar lideriydi.


0 yorum: